Gratis Verzending

Vouchercode:
VERZENDGRATISNL (vanaf 50 Euro)

Informatie

- korte leveringstijd
- 4 druktechnieken
- eerlijke retourregels
- hulpvaardige service
- 100% tevredenheid

Service Team

030-3100057

Grote bestellingen?

Stuur een mail naar info@t-shirt-ontwerpen.nl

T-shirt Maken

Een t shirt maken bij t-shirt ontwerpen.nl is heel eenvoudig: je kiest een shirt dat je leuk vindt, vervolgens kies je een ontwerp uit onze gallerij met meer dan 100.000 ontwerpen of upload zelf een foto/plaatje. Daarna kies je je maat en reken je af via onze module: eenvoudiger kan niet. Mocht je vragen hebben of kom je er toch niet uit, neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden iedere vraag binnen 24 uur. Heb je een speciaal verzoek voor een shirt dat je niet online kunt samenstellen? Ook hierbij geldt dat je gerust contact op kunt nemen met ons.

Start hieronder Direct met je Eigen T-Shirt maken of kies een categorie. Heb je even totaal geen inspiratie bezoek dan onze voorbeeld shirts pagina en scoor daar jouw unieke shirt!


 

 

 

Productomschrijvingen

Mannenshirt klassiek
Klassiek gesneden T-shirt met een stofdichtheid van een robuuste 185g/m², met dubbele naden, gemaakt van 100% katoen.

Mannenshirt AA
Klassiek T-shirt van American Apparel. Zeer hoogwaardig verwerkt, gemaakt van 100% katoen met een stofconsistentie van 145g/m².

Mannenshirt Fit T
T-shirt met figuuraccentuerende snit voor mannen. Gemaakt van 100% katoen met een stofconsistentie van 160g/m².

Mannenshirt Oversized
Klassiek, recht model, T-shirt voor grote mensen. 100% katoen. Beschikbaar tot 5XL!

Vrouwenshirt klassiek
De vrouwelijke versie van de klassieker: eerder nauwsluitend model girlie-shirt met korter mouwtje. Blikdicht, met aangenaam hoge stofdichtheid (190 g/m²) en uitstekende verwerking. Essentieel shirt! 100% katoen.

Vrouwenshirt Girlie
Klassiek gesneden, nauwsluitend Girlieshirt met fijngewoven stof van 100% katoen met een hoge stofdichtheid van 220g/m².

Vrouwenshirt AA
Shirt met figuuraccentuerende snit van American Apparel. Zeer hoogwaardig verwerkt, gemaakt van 100% katoen met een stofconsistentie van 145g/m².

Vrouwenshirt Oversized
Klassiek, recht model, T-shirt voor grote mensen. 100% katoen, beschikbaar tot XXXL